Prošla godina bila je prekasna. Wenger je napravio pravi trenutak da napusti Arsenal

pristojan komentar od čovjeka koji pod Wenger udaranje sedam godina. Sada Keown u ulozi komentatora slijedi zombija, koji je dva puta u pet dana, dobio udarac batina od rozjetého Manchester City

Prvo, 0: 3. U finalu večeri Liga kupa i četvrtkom 0: 3. U Premier ligi

Uvreda? Ismijavanje?

gledišta u ogledalo.

„Ne to čudo. Wenger je izgubio u kabini svih saveznika „, rekao je Keown, koji je pod Wenger tisućljeća osvojio tri naslova prvaka i tri trofeja iz FA kupa.

To su bila divna vremena. Cannoni iz Arsenala pokazuju fantastičan nogomet. Smiješne kombinacije, dinamična kretanja, morska ciljevi i francuski trener na vrhu. No, sada je jedan od najvećih nogometnih brendova utapa u močvari iz koje nema izlaza.Do tebe Wenger će inzistirati: „Ja ne odlazim!”.

Umjesto toga tek postati dugoročni prosječni rezultati, oštra novinarska kritika, demonstracija navijača, pa čak i sezona bez Lige prvaka.

A što sezoni?

To bi moglo uvjeriti klupske šefove da trener razmijenili. Ili bi mogao imati samog Wengera koji nema što dati svom ljubljenom klubu. Unatoč činjenici da je njegov ugovor traje do ljeta u 2019.

Da, to je vrlo vjerojatno da je natječaj za europskog plemstva Arsenal opet će biti zatvorena. Deset točaka jaz do četvrtog Tottenham jedva nadoknaditi, tako da je jedina realna opcija je da se putovanje kroz Europskoj ligi, ne bi trebala pobijediti.

„Postoje prolazi kroz teško razdoblje, što nije dio nogometa.Nedostaje nam samopouzdanja, što dovodi način stubama i put od njega lift „, rekao je Wenger, iako je u četvrtak igrao.

Povjerenje je, međutim, samo jedan mali dio onoga što je Arsenal očajnički treba promijeniti.

U jesen, Kinder Surprise podsjetila ju je na šarene celofane omotane čokoladne jaje s iznenađenjem za djecu. Kada se igrači Arsenala počeše boriti, nikad ne biste znali što će biti i što će činiti. Stalno je pokušao stvoriti igru, ponekad ugodno iznenađen, ponekad sjalo, ponekad izgorio.

Sada procijeniti unaprijed što će se dogoditi. Kiksy u obrani i žestoki napor koji zamjenjuje dosadu.Okus pranja rezultata je nestao. Šesti je u tablici, deveti poraz u osamdeset kola i ogroman gubitak trideset bodova za Manchester City.

Vratar Petr Čech čeka 200. obljetnicu nula sredinom prosinca. Imao je deset pokušaja i ništa. Nakon posljednjeg neuspjeha samo požalio: „Ona je odlučila kvalitetu i veliki protivnik samopouzdanje koji je igrao jako dobro.”

Arsenal igrao kod kuće, a sva tri gola došao na otvaranju 33 minuta

Osmašedesátiletý Wenger će. biti zauvijek među menadžerskim divovima. Arsenal je stigao u Arsenal 1996. godine, a malo ga je povjerilo. Nije imao značajnu trenersku sjednicu, da ne spominjem igrače.Nije bio vrlo poštovan kao njegov sveučilišni profesor.

On je, međutim, Arsenal je osvojio najviše trofeja od svih trenera u klupskoj povijesti. Tijekom svog doba, on je izgradio nevjerojatan stadion, koji je zaradio u klubu milijarde funti da talent učinio zvijezdu.

No, Wenger je jahta postupno našli naravno.

I to bi trebalo promijeniti kapetana .

Rate this post