Odbojka zastupanje čeka Europsku ligu, žene također kvalificirati ME

Nacionalni povlačenja imaju iste domaće trenere nakon ranijeg odlaska stranih trenera posljednjih godina.Vodio ga je Michal Nekola i Zdeněk Pommer. „To nam daje osjećaj nastaviti na ovaj način, a glavni cilj je za oba Europskom prvenstvu u 2019. i svjetske kvalifikacije”, rekao je na današnjoj konferenciji za novinare glavni odbojku Marek Pakosta.

„Kvalifikacije za Europu je jasan prioritet, a mi ćemo biti tamo borba „, rekao je Pommer, koji se obratio 35 igrača iz zemlje i inozemstva Extraliga i tima sastavljenog nakon ligama. „Želimo otvoriti vrata za mlade nade igrače”, dao naslutiti da pored najbolje podržava predviđa dodatak timu.

U borbi za plasman na Europsko prvenstvo s odbojkaši sukobila s Šveđana, Fink i Estonkami i kvalifikacija je neobično završiti igru ​​gore početkom siječnja. “Uvjeti su neparni, ali ih moramo prihvatiti.Napravili smo još gore “, rekao je Pommer, dodavši:” Imat ćemo pripreme za božić, napraviti šaran, a mi ćemo imati darove u teretani. Valjda klubovi neće biti problem za igrače. Nacionalna reprezentacija je reprezentacija. “Europska liga se igra u svibnju i lipnju, a za žene će se pripremati za kvalifikaciju. “Oba turnira imaju isti format, pa ćemo je iskušati”, rekao je Pommer.

Obožavatelji se mogu veseliti vijestima, 23 i 26.Svibanj će se održati u Europskoj ligi za jedan dan u Pragu u Podvinný Mlýn. “Još nismo imali, i vjerujem da će zadovoljiti reakciju gledatelja”, rekao je Pommer. „Mi to u Liberec u momčadi i pokazalo”, rekao Nekola, liga trener muškaraca Dukla.

reprezentacija ima Nekola odabranog dvadeset igrača pred njim godine u kojoj je zbog sigurnosti početak na Europskom prvenstvu 2019. godine testiran , „Imamo mogućnost stavljanja cijele sezone igrači zajedno, proširiti i integrirati mlade”, navedeno je svoj plan.

Sudjelovanjem u Završnom 13. Četiri Europske ligei 14. lipnja u Carlsbad, muškarci imaju priliku tražiti napredak u doigravanju Lige naroda 2019. godine, bivši Svjetska liga, što je za 16 timova i Česi nisu u njoj ove godine. “Popereme”, rekao je Nekola

Rate this post