Ledecká je osvojio drugo mjesto na treningu prije završetka Svjetskog kupa

Dvostruki olimpijski prvak u subotu još utrka u Švicarskoj snowboard, koji je osigurao veliki Kristalni globus za paralelnim disciplinama. Zatim, privatni zrakoplov odletio u Švedsku, gdje je u nedjelju i ponedjeljak trenirao i proveo dva dana na skijama.

brzo preusmjeriti. Dok stoji na padinama po prvi put nakon 17. veljače i velik pobjedu u super G natjecanja na Igrama u Pyeongchang.

vježba na skraćenom naravno počelo s brojem 22, postupno ubrzava nakon cilja olova. Na brzinu je mjeren sekcije 103,5 i 102 km / h.

„To je u redu”, rekao je procijenjena Ledecká Savjeti za obuku i svakodnevno Sport. Prije utrke bila je sretna zbog poboljšanih uvjeta. “Prve djevojke bile su mnogo gore.Činilo se da neće biti vidljivo pod nogama, bilo bi neugodno, ali samo su dva vrata iznad. Tada je shvatila lijepo dok sam iznenađen. „

Odmah nakon Ledecká ali je otišao McKennisová i češki trkač poraženi od 23 stotinki sekunde. „Esther imala bolju vidljivost, u prvih deset djevojaka imao više oblaka, što je također igrao ulogu, ali za nas je to znak da je sve u redu”, rekao je trener Thomas banke. “Ja se na drugom mjestu s rezervom, neke djevojke imaju loše tragove. Oni pogled na video kako jahali Lindsey Vonn, estera ili McKennisová i utrku će ići drugačije. „

Organizatori nisu neka vrhu brda skijaša na, jer nakon snijega nisu uspjeli prilagoditi padinama. “Vidjet ćemo kako se s njima bave.Nadam se da će nam sve dopustiti “, poželi Ledecká. “Ne vjerujem puno. Ne znam hoće li preuzeti rizik „, rekao je banka, dodajući da zbog prijavljenog toplije vrijeme će Ledecká mekši liniju.

Čak i nakon što je drugo mjesto u trening Banku prije svega želio Ledecká utrka otišao u petnaest, što je postignuto u finalu SP-a. “To će je zadržati tridesetih godina za iduću sezonu i bila je tako dobra. A ako je bolje, to je u redu – reče Bank. Prema njegovim riječima, tečaj Ledecka spusta je prikladan. „Krivulje su duge i zahtjevne, postoji potreba za hrabrost, da ako je mogao igrati u ruke.”

Najbolji rezultat Ledecká u spustu Svjetskog kupa je sedmi prosinca u Lake Louiseu, gdje vožnja trening, čak je osvojio [Ima li Švedska takav rezultat?

Rate this post