Broj br. 600. Oštrokovica Ovechkin postigla je najbrži

On je trebao 990 utakmica u najboljoj ligi na svijetu. Samo tri legende bili brži u tom smjeru – Gretzky (718 utakmica) i Lemieux (719) i Brett Hull (900). Ovechkin je općenito dvadesetog hokejaš u prestižnom klubu i tek četvrti Europljanin koji je postavio cilj da postignu šestistovku.

„To je poseban trenutak”, shvatio je kapiteli snajperist. Winnipeg protiv prvi otvorio bodovanje iz njihovog klasičnog mjesta na lijevom krugu, a zatim se vratio jubilarni pogodak kući ispred Washingtona u meču koji je njegov tim osvojio u produžetku. „Ali sad čekam gol broj 601 želim više”, poslao je kralju šest-strijelci NHL.

Izvanredno večeri predložio prisustvo roditelja na tribinama Ovečkinových Washington areni.Barry Trotz, trener Barry Trotz, imao je dobar predosjećaj. “Alex je šutio ujutro prije utakmice. Znao je da će ga povući prema Jetsu. A to je sjajno za njega; kada se nešto svidi, završi svoj posao. „

U svojoj 42. sezoni Ovechkin hit u ravnoj borbi za status lidera lige prije Topnici zamahnuo dječak Patrick Laineho. Niti je finsko čudo zaboravljeno prije legende igranja.

“Kad sam ga promatrao kao dijete, obično je imao 50 ili 60 golova. Danas gotovo da netko ne dobiva 40 golova, ali još uvijek može.Prije sezone su svugdje piše kako je izvan forme, ali je doveo croakers nekoliko hat-trikova od zla „, divio njegovu idol Laine.

Uz čestitke jurnu niz liga ikona. „To je ludo kako on može i danas održati svoj cilj Post”, aludirajući na suvremena doba obrambenog kapetana Connor MCDAVID Edmonton. “Najbolja metak na svijetu”, rekao je Steve Stamkos iz Tampa, poznatog strijelca. „Nestvarno kombinacija brzine i snage”, opisao New York Rangers golman Henrik Lundqvist elementa Sila na koje se često lice.

Pohvale došao iz usta najvećih Ovečkinova rival Sidney Crosby u Pittsburghu. “On je jedan od najboljih hokejaša svih vremena.Gledam kako može zadržati vrhunsku sezonu izvedbe nakon sezone. Također izbjegava ozljede. To je super što je učinio „pohvalio Crosby, koji je okrenuo u veljači” samo „<- suparnike na cijelom životu„class =”tit„više od 400 ciljeva Početna rivali za život

Posao s Crosby Ovechkin isprepliću, jer je njihov ulazak među profesionalcima u 2005. godini izradila jadno kada timovi postupno stekli vodeću poziciju u timu. Utakmice između glavnih gradova i Pingvin je jedan od preko deset godina zahvaljujući nejaktraktivnějším bitku zapovjednike koji su bili u mogućnosti da imaju nesumnjivo čin među najvećih ikona kanadske-američki natjecanja.

Ali postoji jedna značajna razlika između njih.Dok „Sid the Kid” osim pojedinačnih trofeja podiže iznad glave tri puta Stanley Cup, a kanadski dres trijumfirao na dvije olimpijade, Svjetsko prvenstvo i Svjetsko prvenstvo, „Aleksandar Veliki” Washington odgurne u drugom krugu doigravanja. Na ovoj još nezacijeljene rane nije dovoljno mrlje ili tri naslova svjetskog prvaka.

„Ako sam u ime jednog igrača koji zaslužuje osvojiti Stanley Cup, to je Ovechkin” želi 32letému ruski nada pobjedi najproduktivniji hokej povijest, Wayne Gretzky , “On daje svu srcu i dušu na hokej, želi biti prvak. Njegovo je lice znati kako koristi ovaj sport. To bi trebao biti pravi recept za uspjeh. „

Ovechkin gubi Gretzky 294 golova.Bez obzira na to jesu li najbolji topovi zapetljani ili ne, pojedinačne nagrade su beznačajne. Možda više nego itko drugi usmjerava svoje napore na jedan gol – jedan dan izmjeri Stanleyjev kup

Rate this post