1xbet pariuri sportive ponturi

1xbet pariuri sportive ponturi
Termeni și condiții Bonus multiplu 1xbet
bonusul 1xbet pe câștiguri se eliberează începând cu cel de-al patrulea eveniment pariat;
toate acțiunile mai mici sau egale cu 1,25 EUR nu vor fi luate în considerare;
următorul tabel arată condițiile în care se aplică bonusul 1xbet. Plata finală va depinde de înmulțirea ponderii bonusului 1xbet și a cotei totale a pariului dvs.
Multi Parachute, bonusul 1xbet pentru mai multe meciuri
În plus față de promoții pentru noii veniți platforma de pariuri on-line, marca 1xbet Lottomatica oferă adesea stimulente pe cel mai faimos meci al campionatului de fotbal, dar, de asemenea, tenis, etc. Virtual Partenerul 1xbet “Paracadute” propus pe site este adesea prezentat ca un stimulent pentru mai multe jocuri. Un exemplu ar putea
În ceea ce privește meciurile din Liga Campionilor și Europa League, pe depariuri sportive ponturi altă parte, puteți obține o rambursare de până la 50 € dacă pierdeți pentru o singură predicție.

Cum se accesează bonusul 1xBet Multi Parachute
Pentru a profita de oferta este necesar:
conectați-vă la site și introduceți contul dvs. de joc, accesând secțiunea “Promoțiile”;
activați codul 1xbet promoțional relativ;
pariați un pre-meci triplu la evenimentele din Europa League și Liga Campionilor, egale sau mai mari de 1,30 EUR;
În acest moment, dacă pariul este pierdut chiar și pentru o singură predicție, puteți primi o rambursare de 50%, până la 50 €.

Termeni și condiții pariuri multiplă Multiplă
Pentru a primi o rambursare de 50% până la 50 EUR, va trebui să respectați termenii și condițiile prezentate aici:
fiecare pariu trebuie să aibă trei evenimente cu o cotă egală cu sau mai mare de 1,30 EUR;
în pariu pot fi 1xbet prezenți atât la Liga Europa, cât și la meciurile din Liga Campionilor;
aveți dreptul la o greșeală, adică jocul greșit nu poate fi decât unul;
Premium Club 1xbet: multiplicatori, bonus 1xbet, jocuri și multe altele
Cu Premium Club, programul de loialitate, aveți dreptul să se deplaseze până la un nivel sau să solicite prime de pe pariurile dvs. pentru toate sporturile, evenimente live, curse de cai și multe altele. care recompensează jocul tău. Pentru fiecare euro pe care îl joci, poți acumula puncte de stare și puncte bonus de 1xbet.

Cum să vă înscrieți la Premium Club 1xbet
Pentru a deveni membru Premium Club nu va trebui să urmeze orice măsuri sau să facă pași mai mult, joacă doar pur și simplu semn sus pentru program, de fapt, are loc în mod automat.
Fiecare euro a jucat vă dă dreptul la 150 de puncte de statut și 12 puncte bonus 1xbet la pariuri gama 1 (care este, cota fixa de pariuri cu 2-4 evenimente) și 250 de puncte Statut și 20 de puncte bonus 1xbet pentru cei din banda de 2 (de exemplu, pariuri sportive fixe cu 5 sau mai multe evenimente sau sistem).

Premium Club 1xbet termeni și condiții
Toate pariurile făcute vă vor câștiga un anumit număr de puncte. Veți avea nevoie de aceste puncte pentru a ajunge la nivelele Stare, care sunt 6: primul pariu câștigat vă va duce la nivelul Bronzului. În schimb, pentru puncte bonus de 1xbet, veți avea nevoie de ele pentru a solicita premii.
În ceea ce privește programele de loialitate, multe case de pariuri îi recompensează pe cei mai loiali utilizatori cu bonusuri promo și 1xbet. Unul dintre acestea este 1xbet, care include și un bonus de bun venit 1xbet pentru secțiunea sportivă, dar și Casino și 1xbet, Poker și Bingo. Mai multe detalii despre bonusurile 1xbet sunt disponibile la această adresă.

Rate this post